Session Times / Hours / Fees

Session times / Hours / fees are subject to change each year.

For 2017 Yarrambat/Plenty Preschool will be running 3 four year old groups that will provide 15 hours per week and 2 three Year old groups that will provide 6 hours per week.
The proposed timetable for 2017 is indicated below, please note this is subject to change.

ROOM 1

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Kookaburras

4 Y/O

8.30 -2.30

(6hrs)
Kangaroos

4 Y/O

8.30 -2.30

(6hrs)
Kookaburras

4 Y/O

8.30 -2.30

(6hrs)
Kangaroos

4 Y/O

8.30 -12.30

(4hrs)
Kangaroos

4 Y/O

8.30 -1.30

(5hrs)
Kookaburras

4 Y/O

1.15 – 4.15

(3hrs)

ROOM 2

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Possums

4 Y/O

9.15 – 2.15

(5hrs)
Wombats

3 Y/O

8.45 – 11.45

(3hrs)
Possums

4 Y/O

9.15 – 2.15

(5hrs)
Koalas

3 Y/O

8.45 – 11.45

(3hrs)
Possums

4 Y/O

9.15 – 2.15

(5hrs)
Koalas

3 Y/O

12.45 – 3.45

(3hrs)
Wombats

3 Y/O

12.45 – 3.45

(3hrs)

2017 Fees:
4 Year old: $400 per term
3 Year old: $380 per term
(Please notify us if you or your kinder child holds a Heath Care Card as fees are significantly reduced)

Comments are closed.